Ébredés fokozatos fénybeeresztéssel

Az alvás sötétben a legoptimálisabb, sok ember viszont szeret a felkelő nap fényére ébredni. Hagyományos nem automatizált körülmények között ez csak úgy oldható meg ha valaki felkel felhúzza a redőnyt a kívánt állapotba majd visszafekszik. Valljuk be ez nem az amiről sokszor álmodoztunk.

Redőny és függöny mozgatás automatikusan

Mennyivel egyszerűbb ha a kívánt időpontban a redőny automatikusan és fokozatosan éri el a felhúzott állapotot. Ilyenkor összehangolhatjuk az ébredést egy kellmes zeneszóval is mely automatikusan bekapcsol.
A luxusérzet már mindenki számára elérhető így az ingatlan redőnyeit vezérelhetjük a reggeli ébredéshez, az esti lefekvéshez és nem utolsó sorban biztonság növelése érdekében. Az ingatlan riasztójával összekötve az okosotthon központi egységét automatizálhatjuk a redőnyok mozgását, így hazaérkezéskor vagy távozáskor a redőnyök vezérlése automatikus lesz. Jól hangzik ? Nem kell többé egyesével a redőnykapcsolókat keresgélni és kapcsolgatni. Természetesen az automatizálás kiépítése után is a kapcsolókkal ugyanúgy tudjuk vezérelni a redőnyöket továbbra is mint korábban.