FIBARO HC3 központ

Végre testközelből tudjuk bemutatni a FIBARO legújabb Home Center 3 ( HC3 ) központját.
Főbb jellemzői az elődjéhez képest:
– Nagyobb hatósugár az eszközökhöz, akár 150 méterig is
– 2 GB memória
– 1,3x gyorsabb processzor ( 4 x 1,2 Ghz )
– 8 GB tároló kapacitás
Beüzemelés nagyon könnyen ment. Ezután egy letisztult jól átlátható menürendszerrel találkoztunk. Az eszközöket hamar felismerte így hamar munkához tudtunk látni a progarmozással.
Élvezze a kényelmet és keressen bennünket bármilyen egyedi kéréssel, biztosan tudunk rá megoldást !

HC3 telepített

Az ingatlanok ma már gyakran hütő / fűtő hőszivattyúval szereltek így biztosítva az energiahatékony hőmérséklet beállítását.
Az általunk telepített rendszerekhez gyakran kérik az ügyfelek az ilyen összetett megoldások kezelését. A beépített szoba termosztát melyet alkalmazunk nemcsak a hőmérsékletet méri hanem a páratartalmat is. Így a hűtési programunk figyeli a páratartalmat valamint a hőmérsékletet ( külső és belső ) és ennek függvényében állítja be a helyiségenkénti hőmérsékletet. Gyakori hiba, hogy a páratartalmat ( harmatpontot ) nem figyelik és ekkor jelentkezik a falon a nedvesség kicsapódása amikor is “látjuk” a hűtési csövek elhelyezkedését a falon. Ha egy rendszer így működik akkor garantált a penészedés mely a későbbiekben megbetegedéshez és egy költséges felújításhoz vezet.
A fényképen látható az általunk használt páratartalom mérésére is alkalmas szobatermosztát és az aplikációban szereplő hőmérséklet valamint páratartalom érték.

Specifikáció