FIBARO HC3 Lite központ

Bemutatjuk a FIBARO legújabb Home Center 3 Lite ( HC3 Lite ) központját.
Főbb jellemzői :
– Nagyobb hatósugár az eszközökhöz, akár 150 méterig is
– 512 Mb RAM memória
– Single-Core ARM Cortex A7 900 MHz processzor
– 4 GB tároló kapacitás
Beüzemelés egyszerű volt. A bekapcsolás után ugyanaz a megjelenési felület tárult elénk mint a nagyobbik testvérénél a HC3 központnál. Így nagyon könnyen tudtunk munkához látni és beállítani az ingatlan eszközeit.
Lakások és családi házak ( javasolt maximális méret 100 m² ) okos központjaiként ajánljuk.

A FIBARO okos otthon legújabb központja is megérkezett és beépítésre került az egyik ügyfelünknél. Ez a központ kedvező ára miatt versenyképes, tudásszintje lakások és kisebb családi házak esetében pedig több mint elégséges. Egy erős hardver lapul a műanyag házban funkciók tekintetében pedig ugyanazokat tudjuk használni mint a nagyobbik testvérénél a FIBARO Home Center 3-nál.

Az ára negyede a nagytestvérének ami bizonyos korlátozásokat von maga után de ezek csak a csatlakoztatható eszközök vagy elkészíthető jelenetek számának korlátozását jelenti.

A szoftver lényegében ugyanaz mint a nagyobbik testvérének így a korábbi HC Lite központtal ellentétben a LUA programozási nyelv futtatható rajta és így a lakás vagy családi ház teljes mértékben a lakók igényeihez igazítható.

Összefoglalva bátran ajánljuk azoknak akik szeretnék otthonukat “okosítani” vagyis távoli eléréssel vagy automatizációval bővíteni.

Mobil alkalmazás mind Apple és Android operációs rendszereken elérhető.