1. Csőtörés esetén is védve marad az ingatlan

A Fibaro univerzális vízérzékelője nem csak a nedvességet de a beépített hőmérséklet érzékelője révén tűz és fagyás veszély esetén is riaszt. Használatával sok kellemetlenségtől óvjuk ingatlanunkat. Csőtörés esetén lehetőség van a főcsap automatikus elzárására* a nagyobb károk megelőzése érdekében.

* Motoros szelep megléte szükséges ami utólag is kiépíthető

Képtalálatok a következőre: smart home water valve"

2. Kifigyelik az ingatlant ?  A megoldás jelenlét szimuláció

Nem kell aggódnunk, hogy kifigyelik az ingatlant mert a redőnyöket, függönyöket, világítást, Multimédiás eszközeinket véletlenszerűen tudjuk üzemeltetni a napszakok figyelembevételével. Így azt a látszatot keltjük, hogy az ingatlanban tartózkodik valaki. Hiába a kifigyelés nincs azonos működés ami arra utalna, hogy egyszerű programozott konnektorokat használnánk.

  • Redőnyök és/vagy függönyök véletlenszerű mozgatása

  • Világítás vezérlés kertben és az ingatlanon belül akár mozgást imitálva is ( egymás utáni helyiségek fel/le kapcsolása mintha mozognánk ).

  • Multimédiás eszközök be/ki kapcsolása hang és képhatás miatt

  • Bármelyik nyílászáró állapotának megváltozásáról üzenetet kapunk és szükség esetén intézkedés lehetséges.

3. Folyamatos élőkép az ingatlanról

Bárhol is vagyunk a világban, megnyugtató érzés ha mobilon keresztül bármikor ránézhetünk az ingatlanra. A kamerák elhelyezését fontos megterveznünk, hogy rongálás nehezen vagy egyáltalán ne legyen lehetséges de minden olyan területet pásztázzunk amely alapján jól látható ha bármilyen rendellenes beavatkozás történik illetéktelek által.